Praktijkinformatie

Mijn naam is Peggy Oerlemans-Gelsing, ik ben getrouwd en moeder van Mike. Van oorsprong ben ik orthomoleculair therapeut. Gedurende vele jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd ondermeer in de Orthomoleculaire geneeskunde, Klinische PNI (Psycho-Neuro-Immunologie), Bioresonantie-therapie, EAV, Fytotherapie en natuurgeneeskunde. Ik onderhoud mijn kennis door voortdurend de nodige na en bijscholingen te volgen waarbij mijn interesse vooral uitgaat naar de behandeling van depressie, allergie, darmproblemen en typische vrouwenklachten.

*Op dit moment volg ik een verdiepings-opleiding m.b.t. kennis van acupunctuur, reguliere geneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, bioresonantie therapie en coaching aan de Nederlandse Academie voor Energetische geneeswijzen.
 
 
VISIE 
Ik zie de mens als een geheel, lichaam en geest. Het een be├»nvloed het ander en omgekeerd. Vanuit deze visie ga ik te werk tijdens de behandeling. Heel vaak word over het hoofd gezien dat veel onbegrepen klachten voort komen uit een verstoring in de stofwisseling (voeding). Hiervoor word dagelijks meer en meer wetenschappelijk bewijs geleverd. Daarom zal bijna altijd een aanpassing nodig zijn op het gebied van voeding. Alle beschikbare disciplines worden ge├»ntegreerd tijdens de therapie. Het is intrigerend om op deze manier te werken en verbanden te leggen die het ontstaan van klachten verklaren en oplossen. 


Alle informatie die u mij verstrekt blijft bij mij, ik stel deze niet zonder uw toestemming aan derden beschikbaar.  Graag ontvang ik u in mijn praktijk!
 
Met vriendelijke groet,

Peggy Oerlemans-Gelsing