Verhaaltje Dia

Precies drie jaar geleden stond ik voor de eerste keer bij Peggy voor haar deur. Ik had de vorige twee afspraken verzet, ten eerste omdat ik twijfelde en ten tweede vond ik het een heel werk om de anamnese in te vullen. Maar naar Peggy gaan is een van de beste beslissingen die ooit heb genomen in mijn leven.

Ik was de laatste jaren al diverse keren geopereerd en had mede daardoor veel antibiotica en prednison gebruikt. Ook mijn hele leven lang gerookt en ik lust ook wel een drankje op zijn tijd. Ik ben nu 20 jaar vegetariĆ«r. Daarom zei Peggy dat zij wel een idee had wat er speelde. Peggy legde mij uit dit uit en ook waardoor je vermoeid raakt en je geen levenslust meer hebt, je jezelf in de weg zit en ook geen behoefte hebt om ook maar iets te ondernemen.

 Ze heeft mij toen aan het Bicom-apparaat aangesloten en mijn waardes gemeten en mij gelijk behandeld. Daarna heeft ze een voedingsadvies gegeven en een aantal supplementen voorgeschreven. Dit laatste was natuurlijk vrijblijvend want met een behandeling en goede voeding kom je ook al een heel eind.

 Maar de eerste drie maanden dacht ik echter dit krijg ik NOOIT voor elkaar. Ik moest mijn Levensstijl compleet omgooien en vooral in de supermarkt alles lezen zodat ik geen verkeerde voedingsmiddelen binnen kreeg. Ik vond het een ramp.Totdat je ineens beseft dat het steeds makkelijker gaat om gezonde producten te kopen en je er zelfs plezier aan kunt beleven. Daarna ging het allemaal een stuk makkelijker. Ik begon me ook steeds beter te voelen en ging steeds meer bewegen.

 Ondertussen ook nog een paar keer blaasontsteking en een luchtweginfectie gehad maar ik heb deze zonder antibiotica of prednison eronder kunnen krijgen met behulp van Peggy.

 Peggy is daarbij wel een persoon die alles tot de bodem uitzoekt als je klachten hebt. Ze neemt daar de tijd voor ook zoals ze tijd voor jou neemt als je daar bent. Ze heeft altijd een luisterend oor.

Nu ben ik drie jaar verder en heb weer een aantal operaties moeten ondergaan. Maar ik ben daar goed uitgekomen en mijn herstel was boven verwachting. Ik had dit nooit kunnen bereiken zonder hulp van Peggy. Ik ben haar daarom ook zeer dankbaar en ga nog regelmatig naar haar toe voor een controle, dit zal ik de aankomende tijd ook blijven doen want het is heel belangrijk voor mij.

Ik wil Peggy met dit schrijven dan ook heel erg bedanken voor haar inzet en ondersteuning.

 DANKJEWEL PEGGY.