Het  verhaal van Marga uit Wijchen (Allergie behandeling) 

 

Hallo,

Ik ben Marga. Rond mijn 25e merkte ik dat ik allergisch was geworden voor appels. Bij het eten van een appel kreeg ik een allergische reactie in mijn mond en slokdarm. Och, niets om mij zorgen over te maken er was genoeg ander fruit waar ik van kon genieten. De allergie werd in de loop van de jaren steeds heftiger. Elke keer kwam er weer een fruitsoort bij. Uiteindelijk kon ik alleen nog maar citrusvruchten eten. Op een gegeven moment bleek dat ik bij het eten van noten eenzelfde allergische reactie kreeg. Buitenshuis eten werd daardoor een stressvolle aangelegenheid, altijd maar opletten of dat er nergens noten of fruit in verwerkt was. De druppel was voor mij dat een gezellige avond in een restaurant eindigde in een hevige aanval omdat ik toch een noot had gegeten. Ernstige zwelling in mijn mond en slokdarm traden op, ik voelde mij ellendig en ziek.

Op aanraden van een collega kwam ik bij Peggy terecht. Sceptisch maar onder het motto van "baat het niet dan schaadt het niet " ben ik naar haar toe gegaan. Toen ik bij haar kwam was mijn energieniveau erg laag was, ik voelde mij moe en opgebrand.

Bij het doormeten met behulp van bioresonantie apparatuur bleek dat mijn gevoel klopte bij wat er gemeten werd. Na behandeling werd ik met goede voedingsadviezen en voedingssupplementen naar huis gestuurd. Vol goede moed ben ik daar mee aan de slag gegaan. De voedingsadviezen werden door mij keurig opgevolgd en de supplementen trouw ingenomen. Na een aantal weken voelde ik me een stuk beter, energieker.

Na een aantal behandelingen heb ik op een avond in het bijzin van mijn man, voor het geval het mis zou gaan, mijn eerste stukje appel na 25 jaar gegeten. Het ging goed, er gebeurde niets. De dagen en weken daarna heb ik het langzaam opgebouwd en nu… Nu geniet ik elke dag van een heerlijke appel.

Met heel veel dank aan Peggy want zonder haar hulp en behandelingen had ik nu nog steeds niet kunnen genieten van al het lekkere fruit en noten. 

Marga