Het verhaal van Marian uit Beek

Sinds een jaar of vier kreeg ik ongeveer drie keer per jaar een longontsteking, steeds kreeg ik antibiotica voorgeschreven. Ondanks de medicijnen die ik voorgeschreven kreeg om luchtweginfecties te voorkomen kwam de longontsteking steeds terug. Al veel langer had ik hoge bloeddruk, ook daar kreeg ik medicijnen voor om de bloeddruk te verlagen, mijn bloeddruk bleef ondanks de medicijnen aan de hoge kant. Mijn huid werd al maar droger en ook mijn ogen werden zo droog dat ik ’s nachts de ogen bijna niet meer open kreeg, de oogleden zaten gewoon vastgeplakt op het oog. Hiervoor kreeg ik oogzalf en oogdruppels.

Ik kreeg pijn in m’n handen, ik kon bijvoorbeeld een telefoon niet lang vasthouden, steeds moest ik wisselen van hand. Er was ook krachtverlies in mijn handen, een flesje opendraaien lukte bijna nooit.

Van mijn acupuncturist kreeg ik het advies om eens een afspraak bij de praktijk Anders-Beter te maken. Dat heb ik gedaan en er ging werkelijk een wereld voor me open. In februari 2015 ben ik voor het eerst bij Peggy geweest. Na onderzoek werd ik met een dieet en voedingssupplementen naar huis gestuurd. Al na een paar weken merkte ik dat de dingen veranderden, ik voelde me veel beter.   Inmiddels is het juli 2015 en ik heb geen enkel medicijn meer nodig. Met mijn longen gaat het prima, ik ben een paar keer verkouden geweest maar mijn lichaam kan dit nu prima zelf oplossen (voorheen werd een verkoudheid gegarandeerd een longontsteking). Van mijn ogen heb ik helemaal geen last meer, ik kan’s nachts gewoon mijn ogen openen, mijn oogleden zitten niet meer ‘geplakt’ op mijn ogen. Mijn bloeddruk is gezakt en ook daarvoor hoef ik geen medicijnen meer te slikken. Mijn huid is ook niet meer zo droog. De pijn in mijn handen is zo goed als weg. Ik heb er geen moeite meer mee om een flesje open te draaien.


Ik ben heel blij dat ik de weg naar Peggy gevonden heb. Mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. Ik heb veel meer energie gekregen en ik voel me geweldig! 

 

Maria.                                                         n,