Maud (Buik en allergische klachten)


Maud had vanaf haar 10 e jaar (nu 22 jaar) iedere dag heftige buikpijn. Zij kon veel dingen niet eten omdat zij dan heel erg buikpijn kreeg en krampen en soms een gezwollen keel/lippen.  In de loop der jaren heeft zij talloze onderzoeken ondergaan. Van haar arts kreeg zij de diagnose  prikkelbaar darm syndroom en allergisch voor veel voedsel. Lees hier het verhaal van Maud:


Al van kleins af aan had ik bijna dagelijks buikpijn. Door de jaren heen ben ik in veel ziekenhuizen geweest en uiteindelijk werd het afgedaan als ‘prikkelbaar darmsyndroom’. En daar zeggen ze dan bij dat er niks aan te doen is. Zit je dan.. altijd buikpijn en niks aan te doen.


Totd
at ik vorig jaar bij Peggy terecht kwam. Na de eerste afspraak met behandeling kreeg ik voedingsadviezen en supplementen mee. In het begin was het lastig om bepaalde etenswaren te laten staan. Maar omdat je zo goed aan je lichaam merkt dat het écht werkt, laat ik deze dingen inmiddels graag staan. Ik merkte dus al vrij snel verbetering. Ik heb na de eerste afspraak nog twee behandelingen gehad, ik gebruik nog steeds supplementen en ben inmiddels zo goed als klachten vrij. Ik had een jaar geleden niet kunnen denken en durven dromen dat ik ooit weer zonder buikpijn zou leven. Ik ben blij dat ik bij Peggy terecht ben gekomen en ben haar ontzettend dankbaar voor al haar goede adviezen.

 

Maud, Cuijk