VERLIES IN 24 DAGEN 8 TOT 10% VAN JE LICHAAMSGEWICHT 

 

Nu nog betere afslank resultaten met de nieuwe SENSE BIO HCG kuur. Deze kuur helpt daar waar traditionele therapieën en diëten geen resultaat (meer) hebben! Heb je al van alles geprobeerd en lukt het maar niet om voldoende af te vallen  of om het gewichtverlies vast te houden. Dan bied de Bio HCG kuur uitkomst. Vrouwen gedurende 24 dagen 8 á 10% gewichtsreductie en bij mannen 10 á 12% en vaak meer.

De SENSE BIO HCG kuur is een bio-identical vorm van HCG maar bevat geen hormonen of chemische eetlust-remmers het is een natuurlijk producten is hypo allergeen, absoluut  veilig en verantwoord. Met deze kuur verlies je alleen overtollig vet en geen spiermassa en heb je geen hongergevoel. Je voelt jezelf fit, vol energie en opgewekt en houdt een blijvend resultaat d.m.v. stabilisatiemenu. Het grote voordeel van deze kuur is de korte duur. Je verliest je overgewicht snel en makkelijk en kunt smakelijk blijven eten. Geen injecties, poeders, of synthetische voedingsstoffen  maar gezonde voedingstoffen.

VROUW EN MAN

De methode is voor mannen even geschikt als voor vrouwen en heeft absoluut geen bijwerkingen! Bij vrouwen gedurende 24 dagen 8 á 10% gewichtsreductie en bij mannen 10 á 12% en vaak meer. Door het dagelijks innemen van een ampul Bio HCG wordt de hypothalamus beïnvloed die functies in het lichaam bestuurt zoals: 

º Schildklierfunctie 

 º Bijnierfunctie  

º Stofwisseling 

 º Eetlust 

 º Vetverbranding

      

Deze werking activeert vervolgens de vetverbranding en onderdrukt het hongergevoel. De kuur wordt gecombineerd met een dieet dat vetvrij is en (zo goed als) koolhydraat vrij is hetgeen leidt tot onmiddellijk gewichtsverlies. Hierbij heeft u geen last van een honger gevoel en ook zult u geen last hebben van vermoeidheid tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

Bij de kuur ontvangt u 24 ampullen BIO HCG de benodigde vitamines en mineralen en smakelijke recepten een duidelijke handleiding, dieetadvies en extra tips. Het afvallen wordt ook nog eens positief beïnvloed door het toevoegen van extra frequenties van: Orthomoleculaire, homeopatische en Ayurvedische middelen, therapeutische begeleiding.